Telefon E-mail

Tehnologija i kvaliteta

CERTIFIKATI ZA KVALITETU - DIMOVODNI ELEMENTI

 
 
Dimovodne cijevi, tj. krute ili fleksibilne metalne spojnice i sistemski dimnjaci, izrađeni su u skladu s pripadajućim harmoniziranim normama EN 1856-1:2009, EN 1856-2:2009 i EN 14989-2:2007 .
Proces izrade proizvoda, pod nadzorom je ovlaštenih certifikacijskih tijela što tvrtki Color Emajl d.o.o. omogućuje označavanje svojih proizvoda "CE" markicom koja potvrđuje da proizvod ispunjava bitne zahtjeve za sigurnost potrošača, zdravlje ili zaštitu okoliša, sukladno propisima EU.


OSVRT NA POLITIKU KVALITETE

Poslovni uspjeh tvrtke Color Emajl temelji se na proizvodnji proizvoda vrhunske kvalitete i modernog dizajna, brzoj isporuci i kvalitetnoj suradnji s kupcima i dobavljačima.

Zadovoljstvo naših kupaca glavni nam je cilj te svakodnevno radimo na uspostavi kvalitetnih i dugoročnih odnosa s našim kupcima čije povjerenje stječemo konstantnom kvalitetom isporučene robe.

Tvrtka Color Emajl u svojem poslovanju primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom uspostavljen i održavan prema zahtjevima ISO 9001:2015 i prema sljedećim načelima:
 
  • Uprava društva ima vodeću ulogu u razvoju sustava upravljanja kvalitetom.
  • Odgovornosti i nadležnosti jasno su utvrđene za sve zaposlenike.
  • Potičemo i provodimo aktivni trening, edukacije i usavršavanja za postizanje i održavanje potrebnih vještina i znanja u svim radnim odjelima.
  • Provodimo kontinuirano praćenje, educiranje, analiziranje te izvještavanje kao osnovu za poboljšanje svih vrsta proizvodnih procesa.

Svi zaposlenici upoznati su sa strateškim ciljevima Color Emajla te zajedno rade u smjeru ostvarenja korporativnih ciljeva i ispunjavanja zahtjeva za sustav upravljanja kvalitetom.

Moderna tehnologija proizvodnje i dobro organizirani proizvodni procesi priznati su i potvrđeni ISO-9001 certifikatom.

Tvrtka Color Emajl svoje dugogodišnje poslovanje i uspjeh na europskom tržištu ostvaruje zahvaljujući predanim zaposlenicima, ali i kontinuiranom ulaganju u nove tehnologije i edukaciju svojih zaposlenika. U budućnosti planiramo nova ulaganja koja će dodatno unaprijediti našu proizvodnju te nam osigurati konkurentnost na tržištu.
 

CERTIFIKATI ZA KVALITETU - KAMINI

RRFSve naše kamine certificirala je poznata njemačka certifikacijska kuća RRF. RRF je europski priznata certifikacijska kuća za kamine i štednjake na kruta i tekuća goriva. Kako bismo osigurali što bolje rezultate svojih kamina te da bismo na njima mogli provoditi sve željene korekcije radi postizanja željenih rezultata i prije slanja na certifikaciju, tvrtka je 2017. godine uložila znatna sredstva u vlastitu ispitnu stanicu koja će nam u budućnosti osigurati izradu kamina još veće kvalitete i vrhunske preciznosti.
 

DOVOD SVJEŽEG ZRAKA U KAMINE

Dovod svježeg zraka u kamineSvakom kaminu potreban je dovod svježeg zraka za pravilan rad. Kamin koji nema dovod svježeg zraka izvana zrak će crpiti iz prostorije u kojoj je smješten, a kamin koji je spojen na dovod svježeg zraka štedi energiju ne trošeći topao zrak iz prostorije za sagorijevanje drva.

Osim kvalitetom i dizajnom, naši se kamini u odnosu na konkurenciju ističu i posebnim elementom konstrukcije– otvorom za dovod svježeg zraka. Kamini tvrtke Color Emajl među rijetkima su na tržištu koji imaju otvor za dovod svježeg zraka, što ih čini idealnima i za ugradnju u niskoenergetske stambene objekte, odnosno pasivne kuće.
 

ENERGETSKI RAZRED

Energetski razredSvi naši kamini pripadaju energetskom razredu A ili A+, što dokazuje kvalitetu u njihovoj konstrukciji i proizvodnji te ih svrstava u skupinu najučinkovitijih kamina.
 

BRIGA ZA OKOLIŠ

Briga za okolišTvrtka Color Emajl pridonosi očuvanju okoliša proizvodnjom kamina sa znatno nižom vrijednošću emisije C02 od normom dopuštene.

Jedino dopušteno gorivo za naše kamine jest drvo, koje stvara toplinu na najprirodniji i najzdraviji način i za okoliš i za ljude.