Telefon E-mail

Tehnologija i kvaliteta

CERTIFIKATI

Certifikat ISO 9001 Tvrtka Color Emajl ima ga za svoju proizvodnju dimovodnih elemenata, potvrda je jedne iznimno dobro organizirane i kvalitetne proizvodne tehnologije.
Oznaka CE Kratica je od Conformité Européenne, koja se nalazi na svim našim proizvodima dokaz je da oni odgovaraju svim važećim zahtjevima Europske unije, te da je to sve popraćeno odgovarajućom dokumentacijom.
TÜV SÜD Njemački je koncern za tehničke uslužne djelatnosti koji obnaša i funckiju ispitnog i certificirajućeg tijela čiji je rad svjetski priznat. Upravo u toj certificirajućoj kući rađena su sva tipska ispitivanja i certificiranje naših dimovodnih elemenata.
Det Norske Veritas(DNV) Neovisna je fondacija koja djeluje s ciljem zaštite života, imovine i okoliša. Fondacija je osnovana 1864. u Norveškoj radi inspekcije i procjene tehničkog stanja norveških trgovačkih brodova.

Dimovodne cijevi, tj. krute metalne spojnice, izrađene su prema DIN EN 1856:2 normi, te da iste tvrtka Color Emajl posjeduje certifikat.


POLITIKA KVALITETE

Poslovni uspjeh tvrtke Color Emajl temelji se na proizvodnji proizvoda vrhunske kvalitete i modernog dizajna, brzoj isporuci i kvalitetnoj suradnji sa kupcima i dobavljačima.

Zadovoljstvo naših kupaca glavni nam je cilj, te svakodnevno radimo na stvaranju kvalitetnih i dugoročnih odnosa sa našim kupcima koje osigiravamo konstantnom kvalitetom isporučene robe.

Tvrtka Color Emajl u svojem poslovanju primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom, uspostavljen i održavan prema zahtjevima ISO 9001:2000 i prema sljedećim načelima:
 
  • Uprava društva ima vodeću ulogu u razvoju sustava upravljanja kvalitetom
  • Odgovornosti i nadležnosti jasno su utvrđene za sve zaposlenike
  • Potičemo i provodimo aktivni trening, edukacije i usavršavanja za postizanje i održavanje potrebnih vještina i znanja, u svim radnim odjelima
  • Provodimo kontinuirano praćane, analiziranje i izvještavanje kao osnovu za poboljšanje svih procesa

Svi zaposlenici upoznati su sa stateškim ciljevima Color Emajla, te zajedno rade u smjeru ostvarenja korporativnih ciljeva i ispunjavanja zahtjeva za sustav upravljanja kvalitetom.

Moderna tehnologija proizvodnje i dobro organizirani proizvodni procesi priznati su i potvrđeni ISO-9001 certifikatom.

Tvrtka Color Emajl svoje dugogodišnje poslovanje i uspjeh na Eurpskom tržištu postiže zahvaljujući predanim radnicima, al ii svakokodišnjim ulaganjem u nove tehnologije i edukacije radnika. U budućnosti planiramo napraviti dodatne investicije koje će našu proizvodnju učiniti još modernijom, te svim našim radnicima omogućiti dodatna osposobljavanja, te ćemo na taj način osigurati konkurentnost na tržištu i imati zagarantirani uspjeh.
 

CERTIFIKATI ZA KVALITETU

RRFSve naše kamine certificirala je poznata njemačka certifikacijska kuća RRF. RRF je europski priznata certifikacijska kuća za kamine i štednjake na kruta i tekuća goriva. Kako bismo osigurali što bolje rezultate svojih kamina, te da bismo na njima mogli provoditi sve željene korekcije radi postizanja željenih rezultata i prije slanja na certifikaciju, tvrtka je 2017. godine uložila znatnu količinu sredstava u vlastitu ispitnu stanicu, koja će nam u budućnosti osigurati izradu kamina još veće točnosti i vrhunske preciznosti. 
 

DOVOD SVJEŽEG ZRAKA U KAMINE

Dovod svježeg zraka u kamineSvakom kaminu potreban je dovod zraka za pravilno sagorijevanje. Ako kamin nema dovod svježeg zraka izvana, zrak će crpiti iz prostorije u kojoj je smješten. Kada je kamin spojen na dovod svježeg zraka, on štedi energiju iz prostorije s obzirom na to da se već topao zrak iz prostorije ne koristi za sagorijevanje vatre u kaminu.

Osim kakvoćom i dizajnom, naši se kamini u odnosu na konkurenciju ističu i posebnim elementom konstrukcije kamina – otvorom za dovod svježeg zraka. Colorovi kamini među rijetkima na tržištu posjeduju otvor za svježi zrak, što ih čini idealnima za ugradnju u suvremenim, pasivnim kućama.
 

ENERGETSKI RAZRED

Energetski razredSvi naši kamini pripadaju energetskom razredu A ili A+, što dokazuje njihovu kvalitetnu konstrukciju i proizvodnju te ih svrstava u skupinu najučinkovitijih kamina.
 

BRIGA ZA OKOLIŠ

Briga za okolišTvrtka Color Emajl pridonosi očuvanju okoliša proizvodnjom kamina koji imaju znatno niže emisije CO2 od dopuštenih te koji svoje gorivo sagore u potpunosti.

Jedino dopušteno gorivo za naše kamine jest drvo, koje stvara toplinu na najprirodniji i najzdraviji način kako za okoliš tako i za ljude.