Telefon E-mail

Korisni savjeti

Bilo da kupujete svoj prvi kamin ili mijenjate postojeći, uvijek je dobro posavjetovati se sa stručnim osobama koje će vam dati sve potrebne informacije i prijedloge za vaš budući kamin. Prilikom kupnje kamina iznimno je važno znati veličinu prostorije u kojoj će se kamin nalaziti, njegovu poziciju u prostoriji, ali i ukupnu veličinu prostora vašeg doma koji kamin treba grijati. 

Detaljnije

Tvrtka Color Emajl preporučuje da svake godine prije sezone grijanja kamin i dimnjak kvalitetno pregledaju odnosno servisiraju ovlašteni serviser i dimnjačar. Pravilno održavan kamin te čiste dimovodne cijevi i dimnjak osiguravaju učinkovito sagorijevanje drveta i dulji vijek trajanja proizvoda. Redovno održavanje i čišćenje osiguravaju vam besprijekoran pogled na vatru kroz kristalno čisto staklo kamina.

Detaljnije

Paljenje vatre može biti težak zadatak kad se prvi put susrećete s time. No mi smo tu da vam savjetom i uputom olakšamo loženje vatre u vašem kaminu. Sigurni smo da će vam to nakon naših uputa postati jednostavan zadatak.

Detaljnije

Kamini tvrtke Color Emajl su kamini za koje su drvo i briketi jedini preporučeni i odobreni tipovi goriva. Za vas imamo nekoliko savjeta kako odabrati najbolje drvo kako bi vaš kamin postigao najčišće sagorijevanje najvišeg stupnja iskoristivosti.

Detaljnije

Svi naši kamini, u osnovnim izvedbama izrađeni su od čelika, s elementima gusa, inoksa te termobetona, šamota ili vemekulita. Vanjske obloge kamina mogu biti od kamena ili keramike. Obloge od kamena mogu biti ili od kamena serpentina ili vapnenca. Obloge od keramike mogu biti u bijeloj, crnoj ili crvenoj boji, ili u nekoj drugoj boji ili uzorku prema željama kupca.

Detaljnije