Telefon E-mail

Press

Svake godine tvrtka Color Emajl izlaže svoje proizvode na vodećim sajmovima branše diljem Europe. Predstavljanje na sajmovima prije svega služi kako bi se tržištu predstavili novi proizvodi i kako bi se stupilo u kontakt s potencijalnim kupcima, ali i razvila suradnja s postojećim kupcima.

Detaljnije

Članci o samoj tvrtki.

Detaljnije

U rujnu 2014. godine tvrtka Color Emajl proslavila je trideset godina postojanja i uspješnog rada. Na svečanoj proslavi obljetnice prisustvovao je i tadašnji predsjednik Ivo Josipović i mnoge druge važne osobe iz domaćeg političkog i poslovnog svijeta. Tvrtka je tom prigodom prvi put u rad pustila novi pogon emajlirnice, ali i predstavila novo automatsko regalno skladište.

Detaljnije

U ožujku 2017. godine predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izdvojila je dio svojeg vremena tijekom obilaska Požeško-slavonske županije kako bi posjetila našu tvrtku.

Detaljnije

Goran Šutalo, vlasnik Color Grupe, vjeruje da su pravodobne, dobro promišljene i ciljane investicije jedini način da današnje tvrtke uspiju na tržištu i budu konkurentne. Bez ulaganja u tvrtku i ljude nema ni mogućnosti napretka.

Detaljnije

Goran Šutalo, jedan od najuspješnijih poduzetnika Hrvatske, traženi je sugovornik u intervjuima i raspravama na temu proizvodnje, poslovanja i izvoza. 

Detaljnije

Najprestižnija svjetska nagrada za poduzetnike upravo je ona tvrtke EY, Poduzetnik godine. U Hrvatskoj se prvi put dodijelila 2014. godine, a jedan od nominiranih, na kraju i finalist dodjele, bio je vlasnik i direktor Grupe, Goran Šutalo.

Detaljnije

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA već 27. godinu zaredom organizira dodjelu nagrada Menadžer godine. Goran Šutalo, direktor Color Grupe, dobitnik je ovogodišnje nagrade CROMA za menadžera godine u kategoriji velikih poduzeća. 

Detaljnije