Telefon E-mail

Kamin iG5i

Vrsta čelika:
  • Crni čelik
  • Sivi čelik
ENERGETSKI RAZRED:Energetski razred kamina
Model IG5i ugradbeni je model kamina. Taj model možete birati u izvedbi od sivog ili crnog čelika, sa staklenim vratima.
Ako je za vaš prostor ipak primjereniji model s čeličnim vratima, sive ili crne boje, onda ćete poslati upit za model IS5i.

Kako ste već vjerojatno zaključili, oznake vrata kamina u tom modelu vidljive su i iz njegova imena. Model sa staklenim vratima zove se IG5i; slovo G označava riječ „glass“ koja na engleskome znači staklo. Model s čeličnim vratima zove se IS5i; slovo S označava riječ „steel“ koja na engleskome znači čelik. Broj pet u imenu modela tog kamina označuje njegovu snagu od 5 kW.

Sad kad smo objasnili kako su ta dva prestižna modela dobila ime, važno je napomenuti da i oni imaju otvor za svježi zrak, a ako se kamini ugrade na vanjski zid kuće ili stana, jednostavno se mogu spojiti pomoću cijevi i na taj način dovoditi zrak iz okoliša u komoru za gorenje. Upravo ta karakteristika i naše ugradbene kamine čini idealnima za instalaciju u pasivnim kućama.
Prikažite više
  • Karakteristike
  • Dimenzije
Nominalna snaga grijanja: 5,0 kW
Prostorni kapacitet grijanja: 80 m2
Težina: 70 kg
Udaljenost od zapaljivih materijala: 120/120/950 mm
Efikasnost: 82,00 %
Sitna prašina: 24 mg/m3
Priključni element za dovod svježeg zraka: 100 Ø
Promjer izlazne dimovodne cijevi: 120 Ø
Dimenzije cjepanica: 25 cm
Automatsko čišćenje stakla:
Dovod svježeg zraka:
Ugradbeni:
Energetski razred: a-plus-certifikat
  • U ponudi opcije zatvaranja:
    • zatvaranje u 2 točke
Napomena
Pri kupovini kamina potrebno je izmjeriti i dimovodne elemente koji ovise o parametrima instalacije kamina u Vašem prostoru.
Ponuda dimovodnih elemenata