Telefon E-mail

Kamin G3

Vrsta čelika:
  • Crni čelik
  • Sivi čelik
ENERGETSKI RAZRED:Energetski razred kamina
Želite li nešto jedinstveno i drugačije? Odaberite Color kamin s tri stakla, model G3. Model s prednjim staklom i dvama bočnim staklima idealan je za prostore otvorenog koncepta jer omogućuje pogled na vatru iz triju kutova vašeg doma.
Odaberite taj model u izvedbi od crnog ili sivog čelika sa staklenim ili čeličnim vratima i uživajte u pogledu na vatru iz svih kutova svojeg životnog prostora.

Ako preferirate industrijski stil, kamin možete ostaviti bez dodatne opreme, vrata za drva, kako bi i sama drva u podnožju kamina pridonijela vizualnom dojmu. No vrata se jednostavno postavljaju i skidaju, a iznimno su praktična pa ih je dobro imati pri ruci ako poželite promijeniti izgled kamina ili sakriti drva.

Taj model ima dvostruka bočna stakla, što osigurava bolje zadržavanje topline u ložištu, ali se i smanjuje potrebna udaljenost od zapaljivih površina s bočnih strana kamina. Kao i svi naši kamini, i model G3 ima posebno dizajniran otvor za dovod svježeg zraka, što ga čini idealnim za sve vrste kuća i stanova.
Prikažite više
  • Karakteristike
  • Dimenzije
Nominalna snaga grijanja: 6,0 kW
Prostorni kapacitet grijanja: 100 m2
Težina: 118 kg
Udaljenost od zapaljivih materijala: 640/100/800 mm
Efikasnost: 80,00 %
Sitna prašina: 24 mg/m3
Priključni element za dovod svježeg zraka: 100 Ø
Promjer izlazne dimovodne cijevi: 150 Ø
Dimenzije cjepanica: 33 cm
Automatsko čišćenje stakla:
Dovod svježeg zraka:
Energetski razred: a-certifikat
  • Dodatna oprema:
    • vrata za drva
Napomena
Pri kupovini kamina potrebno je izmjeriti i dimovodne elemente koji ovise o parametrima instalacije kamina u Vašem prostoru.
Ponuda dimovodnih elemenata